EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/hydraulic_driven_polyurethane_perfusion_machine.jpg

Hydraulic Mimpin Polyurethane Machine nginpus

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Ing hydraulic mimpin polyurethane mesin umpluk nginpus utamané dipigunakaké kanggo nginpus jampel umpluk kanggo nawakke solar. Iku kanthi hydraulic mimpin, mangkono karo kinerja mix luwih.

Data Technical utama

Ora.

Description

data

1

Kapasitas flux

4-8 Kg / min

2

Driving Cara

hydraulic mimpin

3

nyawiji Pressure

10-15 MPa

4

Max Mimpin Pressure

21MPa

5

meksa hydraulic

8-12MPa

6

Electric Power System

380v, 50Hz, 5000w utawa selaras

7

Bobot Gross

150kg

8

paket Ukuran

600 X 600 X 1100 mm

Feature

1- hydraulic mimpin

model iki kebak hydraulic mimpin, karo kinerja luwih apik lan luwih stabil.

2- sistem mesin panas utama

Mesin utama nganggo mesin ingkang ndamel benter aluminium kapisah, dilengkapi karo bar panas kuat kapasitas panas luwih, cocok kanggo suhu kurang karya ing mangsa. Sistem kontrol suhu karo tampilan nomer, karo ukuran lan sistem pangayoman kakehan kanggo ngontrol suhu persis.

3- sistem dadi panas selang

Loro selang wis digawe panas dhewe karo paling anyar kebungkus nang teknologi panas, iku luwih luwih saka siji tradisional, kanggo mesthekake materi wis suhu paling apik lan viscidity sadurunge nyawiji lan uyuh.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh