EN
EN

HVAC galvanis logam babak spiral pipa air nggawe mesin ngirim kanggo Saudi Arabia

wektu:2019-07-12 komentar:

HVAC galvanis logam babak pipa air spiral nggawe mesin for sale

 

HVAC spiral online pipa mesin nggawe

 

ventilasi pipa


diameter 80-1600mm

 

0.4-1.2mm kekandelan

 

Strip jembaré 137mm

 

 

HVAC galvanized metal round spiral air duct making machine for sale

 

HVAC galvanis logam babak pipa air spiral nggawe mesin for saleHVAC galvanis logam babak pipa air spiral nggawe mesin for sale

HVAC galvanis logam babak pipa air spiral nggawe mesin for saleHVAC galvanis logam babak pipa air spiral nggawe mesin for sale