EN
EN

HVAC pipa spiral fleksibel nggawe aluminium mesin Pabrik send kanggo Ukraina

wektu:2019-09-29 komentar:

ing aluminium pipa fleksibel mesin nggawe utamané dipigunakaké kanggo gawé pipa air fleksibel saka aluminium Strip by spiral mbentuk karo lim polyurethane. materi bisa film plastik, PVC materi uga. Lan kabel pitulungan bisa pilihan kanggo pipa inti utama lan njaba jaket pipa dhewe.

Aluminium pipa fleksibel mesin nggawe

fitur saka aluminium pipa fleksibel mesin nggawe

  • jamur awake kanggo diameteripun beda saka 80mm kanggo 600mm
  • Kanthi utawa withou pitulungan kawat kanggo loro pipa inti utama lan njaba jaket pipa.
  • Double lapisan karo aluminium foil, metalized fim pet, tape PVC bakal cocok.

Aluminium pipa fleksibel mesin nggawe

data saka aluminium pipa fleksibel nggawe mesin utama Technical   

 1  sawetara diameter 80-600mm (selaras)
 2 dawa Duct  telas
 3 ukuran foil Murni aluminium 

0.025-0.035 x 30-50mm

 4 kacepetan mbentuk  1-35m / min 
 5  daya motor utama  1.5KW
 6  ukuran 2200 x 850 x 1400 mm 
 7  bobot

500KG 

Aluminium pipa fleksibel mesin nggawe