EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/hp_spray_foam_machine_bdf_iv.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/18/20190118100326_653.jpg

Hp Spray Whitening Machine BDF-IV

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

BDF-IV pneumatic dhuwur meksa pu mesin umpluk uyuh desain kanggo sitework, karo akurasi ukuran, malah nyawiji, struktur kasir lan hotspot lan imbangan saka biaya lan kinerja. HP mesin umpluk uyuh iki digunakake digunakake kanggo tembok, gendheng, kulkas, jampel waé pipe.

 

Feature

1- motor Pneumatic

Ing motor pneumatic nganggo paling anyar arah-ganti karya arah pindho, wis kinerja luwih stabil kanggo mbandhingaké siji elektrik, cocok kanggo kondisi sitework rumit.

2- dhuwur tliti pump babagan

The pump babagan digawe saka stainless steel, kanggo ngurangi abrasion kanggo asu laut, ndawakake gesang mesin. Dilengkapi tank lenga kanggo DOP solvent digunakake kanggo reresik materi kethokan.

3- sistem mesin panas utama

Mesin utama nganggo mesin ingkang ndamel benter aluminium kapisah, dilengkapi karo bar panas kuat kapasitas panas luwih, cocok kanggo suhu kurang karya ing mangsa. Sistem kontrol suhu karo tampilan nomer, karo ukuran lan sistem pangayoman kakehan kanggo ngontrol suhu persis.

4- sistem dadi panas selang

Loro selang wis digawe panas dhewe karo paling anyar kebungkus nang teknologi panas, iku luwih luwih saka siji tradisional, kanggo mesthekake materi wis suhu paling apik lan viscidity sadurunge nyawiji lan uyuh.

 

data technical utama

1- Max. kapasitas flux: 4-8kg / min

2- Max. suhu materi: 80 celsius

3- meksa output Material: 5-10 MPa

4- kapasitas panas: 9.5kw

5- Max. dawa selang: 90m

6- cara Driving: Pneumatic karo kompresor udara

7- daya Motor: 380V, 50/60Hz, 3Urutane

8- ukuran:800x700x1250mm

9- bobot: 157kg

10- konfigurasi standar: a-utama mesin, siji pesawat

B- Material pump, rong bagéyan

c- semprotan gun, siji Piece,

d- 15m panas selang, siji pesawat.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh