EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/high_temperature_flexible_clip_air_duct_machine_pfd_600_1000.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123103949_457.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123104000_209.jpg

Suhu dhuwur Flexible Clip Air Duct Machine PFD-600/1000

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

suhu dhuwur clip fleksibel mesin pipa air PFD-600/1000 nggunakake kanggo nggawe clip selang, -Suhu dhuwur kang nyedhot fleksibel ducting selang.

Pipo digunakake digunakake ing HVAC ventilasi suhu dhuwur, gas exhaust, kalen, galangan kapal, mining, engineering kotamadya, kulkasan lan lingkungan liyane, bisa selaras miturut syarat.

Data Technical

item

paramèter

Range diameter

80mm ~ 600mm

Pipe Length

1-10m

Material

kain Silicone / non-dirajut / kanvas

kain kekandelan

0.2-0.3mm

kain Jembar

110mm

Metal Strip Jembar

11mm

Metal Strip kekandelan

0.4-0.5mm

Motor Power

2.2KW

Speed ​​mbentuk

1-15 m / min

bobot

500KG

ukuran

2200 X 650 X 1200mm

fitur

1.1 panggantos Material trep lan mbutuhake operator.

1.3 imbuhan Diameter trep.

1.4 bisa selaras miturut kabutuhan customer.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh