EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/high_speed_tdc_flange_roll_former.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116110337_195.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116110345_885.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116110355_452.jpg

High Speed ​​TDC Flange Roll Mantan

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

TDC cagak muter mbentuk machine utamané kanggo Manufaktur nyambungake flanges digunakake ing saluran ventilasi. The flanges rampung duwe akeh fitur kayata efficiency apa dhuwur, kinerja sealing apik, asil nyambungake apik, etc. Padha cocok kanggo sing ducts karo bagean gedhe.

TDC cagak muter mesin mbentuk punika ateges saka decoiler, Unit mbentuk utama lan sistem nglereni. Ana rong jenis sistem nglereni, siji prasaja mecah wheel cutter lan liyane nglereni otomatis karo kacepetan nglereni dhuwur – 6m / min.

Seri iki duwe papat jinis: T-20, T-30, T-35, T-40.

 

Ora.

model

Rolls Shape

Kapasitas (mm)

Motor (mm)

Bobot (mm)

Size (L.W.H)

1530201

T-20

a = 20

0.8

3

2000

2800x600x1150

1530202

T-30

a = 30

1.0

3

2200

3000x600x1150

1530203

T-40

a = 40

1.2

4

3000

3200x600x1200

1530204

T-35

a = 35

1.0

3

3000

3200x600x1200

 

Ora.

model

jeneng

Kapasitas (mm)

 

wangun

1910191

T-20DC

Duct Corner

2.5

a = 95

 

1910192

T-30DC

Duct Corner

3

a = 105

 

1910193

T-40DC

Duct Corner

3.5

a = 123

 

1910197

LT-30

Duct Corner

3

a = 105

 

1910198

T-35DC

Duct Corner

3

a = 106

 

1910196

BC-10

Duct Corner

5

 

 

 

Mung fretsaw normal bisa Cut amba cagak TDC. Dawa amba cagak kudu 30mm kurang saka saben pojok pipa. arah nglereni kudu kaya kasebut ing kiwa supaya ngancurake struktur  sawise nglereni, bagean kudu smoothen.

 

Pasang amba rampung menyang mburi flanges lan tetep mlaku lan kanthi mangkono kabèh pigura cagak wis kawangun.

 

Instal pigura cagak dhateng pipa ing, saka siji pinggiran kanggo kabèh cagak.

 

Ndandani pigura cagak ing pipa kanthi titik prakaryan ngelas utawa pucuk. Mbenakake kadohan kudu miturut standar DW144 Table 5.

 

Pambuka aplikasi sealant cocok dhateng sisih utama lan sisih njaba saka kabèh cagak lan amba cagak sawise mbenakake.

main Technical Parameters

Tegangan: 380 V, 3 urutane, 50Hz

input: 5.5 kW

kacepetan penggambaran riwayat: 30 m / min

Langkah penggulung: 22 stasiun

Diameter saka roller batang: 40mm

Diameter kepala batang: 32mm

Distance between stasiun: 250mm

Bahan penggulung: GCr15, kasirep, HRC 58 ~ 62 derajat, ditutupi karo chrone kaku

shearing: Dipuntedahaken sistem nglereni fly

Jumlah decoilers: standar, siji

kekandelan sheet : 0.4 – 1.2 mm

bobot: 3.000 kg

Ukuran (h x w x l): 6000 x 1800 x 1500 mm 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh