EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/high_speed_steel_wire_cut_to_length_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117141935_486.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117141945_924.jpg

High Speed ​​Steel Wire Cut Kanggo Length Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Kabel baja kacepetan dhuwur Cut kanggo dawa wis dirancang khusus kanggo kabel ing tabung condenser nggawe, diameteripun nglereni kabel iku 1.1-1.5mm. Kanthi kontrol mesin, setir Straightening lan nglereni kacepetan agul-agul luwes.

 Feature 

● dipakani, nglereni karo motor mimpin, straightening karo kontrol mesin.

● Kanthi kontrol tutul layar, dawa nglereni, straightening drum kacepetan puteran, kacepetan dipakani bisa nyetel lan diatur.

● Piranti Straightening dilengkapi fungsi otomatis mandeg nalika tutup mbukak. Lan weker ora kabel dipakani

● Servo motor lan pindah kothak sistem mimpin kanggo dipakani akurat dhuwur.

 

konfigurasi 

 

Part

Brand

Tetembungane

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3

inverter

TECO

imbuhan kacepetan

4

PLC

Delta

CE

5

HMI

KINCO

-

6

encoder

Omron

CE

7

contactor

Schneider

CE

8

Motor

account local

-

 

Data Technical utama

 

paramèter

data

1

Wire Material

kabel petroleum

2

Wire Diameter

1.1-1.5mm

3

Cutting Length

100-5000mm

4

Speed ​​Work

0~ 150 meter / min, luwes dening Inverter

5

nglereni Toleransi

+/-0.5mm / 1m

6

Sistem Control

kontrol PLC / HMI

7

Motor Power

1.50KW

8

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

9

ukuran

1700 x 750 x 1350 mm (mesin utama)

10

bobot

860 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh