EN
EN

dhuwur meksa PU umpluk semprotan mesin foaming ngirim kanggo USA

wektu:2019-04-30 komentar:
Description Product

technical

BDF-II pneumatic dhuwur meksa PU mesin umpluk uyuh desain kanggo situs-karya, karo akurasi ukuran, malah nyawiji, struktur movable lan hotspot lan imbangan saka biaya lan kinerja. HP mesin umpluk uyuh iki digunakake digunakake kanggo tembok, gendheng, kulkas, lan kothak, jampel waé pipe.

Ora.
Description
data
1
Kapasitas flux
6-9 Kg / min
2
Max. suhu Material
90 celsius
3
nyawiji Pressure
12MPa
4
Heating Kapasitas
8KW
5
Max. Heating Hose Length
60meter

Fitur utama

1- motor Pneumatic

Ing motor pneumatic nganggo paling anyar arah-ganti karya arah pindho, wis kinerja luwih stabil kanggo mbandhingaké siji elektrik, cocok kanggo kondisi situs-karya rumit.

2- dhuwur tliti pump babagan

The pump babagan digawe saka stainless steel, kanggo ngurangi abrasion kanggo asu laut, ndawakake gesang mesin. Dilengkapi tank lenga kanggo DOP solvent kanggo ngresiki materi kethokan.

3- sistem mesin panas utama

Mesin utama nganggo mesin ingkang ndamel benter aluminium kapisah, dilengkapi karo bar panas kuat kapasitas panas luwih, cocok kanggo karya suhu kurang ing mangsa. Sistem kontrol suhu karo tampilan nomer, karo ukuran lan sistem pangayoman kakehan kanggo ngontrol suhu persis.

4- sistem dadi panas selang

Loro selang wis digawe panas dhewe karo paling anyar kebungkus nang teknologi panas, iku luwih luwih saka siji tradisional, kanggo mesthekake materi wis suhu paling apik lan viskositas sadurunge nyawiji lan uyuh.

aplikasi
Parts Key

semprotan Gun

The gun GZI seri semprotan punika model paling populer karo 10 taun pangenalan marketing. Kang maintained karo biaya kurang kanggo stabil kinerja. Luwih saka 20,000 bagéyan gun semprotan kuwi wis digunakake ing luwih saka 36 negara karo saran apik.

Nyambungake Hose

Selang nyambungake digunakake kanggo nyambung selang panas kanggo semprotan gun, kang digawe saka dhuwur meksa karet selang. Kanthi selang sambungan, operasi gun semprotan bakal luwih cahya lan trep .

Heating Hose

Ing panas selang digunakake kanggo panas bahan baku sak selang mili sadurunge uyuh, kang bisa njaga suhu tengen kanggo njaluk asil foaming apik. Salah mranata selang panas kalebu loro selang kanggo Akeh lan ISO, lan kabel panas, kabel kontrol nang, bakal ana bebarengan karo mesin minangka konfigurasi standar. Dawa standar 15 meter, kang bisa lengkap minangka saben kasenengan.

pump dipakani

Mesin semprotan umpluk ora \ 't nglengkapi tank materi kanggo aplikasi portabel. Dadi Pumps dipakani sing perlu kanggo nyedhot munggah materi saka drum baja amba kanggo karya dadi. Kabeh pump iki ngarep nggawe karo kontrol kualitas kanggo mesthekake dangu karya stabil.

Testing Lab Kita
Workshop kita

Machine in produksi massal nyimpen biaya lan murah rega. Lan mesin Simpenan kanggo pangiriman cepet.

Bagean tombol sing diprodhuksi dening pusat mesin kita kanggo kontrol kualitas sing luwih apik lan ing wektu pangiriman.