EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/high_pressure_polyurethane_foam_spraying_machine_bdf_ix.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123140953_333.jpg

Dhuwur meksa Polyurethane Whitening Uyuh Machine BDF-IX

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

BDF-IX pneumatic dhuwur meksa PU umpluk mesin uyuh desain kanggo karya situs, karo akurasi ukuran, malah nyawiji, struktur kasir lan hotspot lan imbangan saka biaya lan kinerja. HP mesin umpluk uyuh iki digunakake digunakake kanggo tembok, gendheng, kulkas, jampel waé pipe.

Data Technical utama

Ora.

Description

data

1

Kapasitas flux

2-8kg / min

2

Max. suhu Material

70 celsius

3

nyawiji Pressure

5-10MPa

4

Heating Kapasitas

9.5 KW

5

Max. Heating Hose Length

90meter

6

Driving Cara

Pneumatic mimpin

karo kompresor udara

7

Electric Power System

380V, 50Hz, 3Urutane

(bisa selaras)

8

paket Ukuran

930x800x1250mm

9

Bobot Gross

125kg


Ora.

Description

Photo

Quantity

1

machine

 

1

2

semprotan Gun

 

1

3

Heating Hose

15m X 1

4

Material dipakani Pump

2

 Feature

1- motor Pneumatic

Ing motor pneumatic nganggo paling anyar arah-ganti karya arah pindho, wis kinerja luwih stabil kanggo mbandhingaké siji elektrik, cocok kanggo karya situs rumit kondisi.

2- dhuwur tliti pump babagan

The pump babagan digawe saka stainless steel, kanggo ngurangi abrasion kanggo asu laut, ndawakake gesang mesin. Dilengkapi tank lenga kanggo DOP solvent digunakake kanggo reresik materi kethokan.

3- sistem mesin panas utama

Mesin utama nganggo mesin ingkang ndamel benter aluminium kapisah, dilengkapi karo bar panas kuat kapasitas panas luwih, cocok kanggo suhu kurang karya ing mangsa. Sistem kontrol suhu karo tampilan nomer, karo ukuran lan sistem pangayoman kakehan kanggo ngontrol suhu persis.

4- sistem dadi panas selang

Loro selang wis digawe panas dhewe karo paling anyar kebungkus nang teknologi panas, iku luwih luwih saka siji tradisional, kanggo mesthekake materi wis suhu paling apik lan viscidity sadurunge nyawiji lan uyuh.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh