EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/high_pressure_foam_injection_machine_cz_1000.jpg

Dhuwur meksa Whitening Injection Machine CZ-1000

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin dikendhalèkaké déning PLC, ndarbeni akeh kaluwihan, kuwi tliti repeatinjection minangka dhuwur, even mixing, stable performance, easy operation, productionefficiency dhuwur, etc. kang digunakake dipunginaaken ing produksi kayu tiron, kamar kadhemen, lawang ,tedheng kursi, setir, bemper, jog motor, guling, umpluk resiliencePU dhuwur, umpluk mbalek alon, kluwarga Perkakas(kulkas, mesin pembeku,waterheater ), termal bahan bangunan terisolasi, njero mobil lan on.Themachine ndarbeni akeh kaluwihan, kayata baleni dhuwur injeksi tliti, even mixing, stable performance, easy omalah nyawijiffstabil kinerjahuoperasi gampangin tekanan dhuwur iku cleaning free lan wis daya nyawiji kuwat, mixingratio uga luwes.

Main Technical paramèter

Ora

ITE

Technical Paramet

1

umpluk aplikasi

umpluk kaku

2

viskositas mentahan materi (22 ℃)

~ 3000CPSISO ~ 1000MPas

3

output injeksi

1000-2000g / s

4

Nyawiji sawetara jatah

100:50~ 150

5

nyawiji sirah

2800-5000rpm, dipeksa nyawiji dinamis

6

tank Volume

300L

7

pump pangukuran

A pump:PG GP86-100Type B Pump:PG

8

compressed air needed

garing, lenga free, P: 0.6-0.8MPa

Q: 600NL / min (Customer-diduweni)

9

requirement nitrogen

P: 0.05MPaQ: 600NL / min (Customer-owne)

10

sistem kontrol suhu

Panas: 2×3.2kw (240V 60Hz selaras)

11

daya input

240V 60Hz

12

daya dirating

About 57KW

13

swing arm

swing arm rotatable, 2.3m(lengthcustomizabl

14

volume

3700(L)*1350(W)*2500(H)mm, swingarm klebu

15

warna( customizable)

Krim-colored / orange / segara jero biru

16

bobot

1200KG


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh