EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/hd_b_24_1450_spinning_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124093610_874.jpg

HD-B-24 (1450) Spinning Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin Spinning motorized iki digunakake digunakake kanggo cahya, kerajinan, maksud Furnitur, kang bisa digunakake kanggo produksi massa saka curling, flanging, necking, trimming, lan ing. 

Data Technical utama

1

model

HD-B-24 (1450)

2

alat

selaras

3

Motor Power

7.5kw

4

Dhuwur Of Saddle Mouth

1450mm

5

Length Of Saddle Mouth

770mm

6

ukuran

1660x760x1580mm

7

bobot  

980kg

8

Material Spinning

baja karbon, stainless steel,aluminium lan tembaga, etc.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh