EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/fn_seam_welding_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122142340_526.jpg

Machine FN Seam Welding

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

terus welding lapisan,Utamané nggunakake kanggo galvanized baja lan welding stainless steel sheet, Digunakake nggunakake ing industri logam sheet.

Data Technical

model

FN-35

FN-55

FN-75

FN-100

sheet kekandelan

0.4-1.0mm

0.4-1.2mm

0.4-1.5mm

0.4-2.0mm

Max Power

45KVA

55KVA

75KVA

110KVA

Max Electric

6200A

11000A

16000A

26000A

Meksa Max Air

400KGF

600KGF

1000KGF

1000KGF

cooling Water

6L / min

6L / min

8L / min

8L / min

Welding Arm Length

600mm

600mm

600mm

600mm

stroke

80mm

80mm

80mm

80mm

Welding Speed

0.5-3m / min

0.5-3m / min

0.5-3m / min

0.5-3m / min

bobot

328kg

378kg

428kg

478kg

ukuran

1800×610×1930mm

1800×610×1930mm

1800×610×1930mm

1800×610×1930mm

fitur:

1. Kacepetan welding cepet lan welding punika nyenyet lan tenan.

2. Sampeyan bisa nyetel fokus welding lan welding pulsa fungsi miturut syarat customer.

3. Kothak kontrol gampang kanggo nyetel.

4. Kacepetan welding bisa diatur terus-terusan.

5. Iku bakal cocok kanggo kontaner welding nutup.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh