EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/flexible_semi_rigid_aluminum_duct_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123092517_314.jpg

Flexible Semi-kaku Machine Aluminium Duct

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Punika dirancang kanggo produksi hoses foil aluminium lan wis digunakake digunakake ing industri HVAC. pipo cerobong asep karo automation pilihan. Lan nyedhiyani layanan selaras saka aluminium foil jampel pipe mbentuk peralatan.

Data Technical

item

paramèter

Range diameter

600mm ~ 300mm(500 pilihan)

Pipe Length

1-10m

Material raw

Aluminium / stainless baja foil

Strip kekandelan

0.08-0.18mm

Strip Jembar

45-60mm

Motor Power

1.5KW

Speed ​​mbentuk

1-8 m / min

bobot

300KG

fitur

1.1  pipo bisa Length nglereni minangka perlu.

1.2 konfigurasi mesin fleksibel komprèsi otomatis Pilihan, komprèsi semi-otomatis. .

1.3 Pipeline corrugation lan cokotan bisa selaras miturut kabutuhan customer.

1.4  Simpen biaya pegawe. Kanthi pipe ayu.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh