EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/flexible_canvas_duct_connector_machine_rj_400.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122165824_412.jpg

Flexible Canvas Duct Konektor Machine RJ-400

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Konektor pipa Flexible kanvas mesin nggunakake kanggo nggawe tahan geni kanvas joints alus iku produksi baris dumadi saka mekso lan mesin mbentuk. Produk sing utamané dipigunakaké kanggo sambungan fleksibel ducts ventilasi, kang bisa digunakake kanggo suhu dhuwur sambungan tahan geni pipo.

Data Technical

model

FL-50

Size

(150-450mm) minangka panyuwunan

Speed ​​Produksi

6m-8m / min

roller Sets

24 pasangan

Rolls Material

cr12 baja ,quench HRC58-62, chromeplate

specifications

1. kekandelan GS Strip:0.4-0.8mm
2. GS Strip jembaré: 50-150mm
3. Tahan geni kain Strip jembaré: 100-300mm
4. Final produksi Strip jembaré: 140-540mm 

bobot

1750kg

ukuran

3500×1200×1500mm

daya Motor

4.5 KW

fitur

1. sawetara saka sudhut joints fleksibel kanggo isolasi Motors getaran kanggo sistem ducting diwenehake ing akeh gaya : Nggulung saka pipa konektor fleksibel karo baja ngudani ing sisih nggawe gampang nggancaraken kanggo logam sheet.

2. Nggulung saka kain mung kanggo nggawe ukuran adat

3. Dikempalken individu ing sembarang diameteripun diwenehi kanggo saluran babak.

4. pilihan saka sudhut rasukan dhuwur.

5. disimpen 2 mesin punching lan wilayah apa.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh