EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/flexible_aluminum_duct_making_machine.jpg

Flexible Aluminium Duct Making Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Prodhuksi aluminium ducts fleksibel karo aluminium foil utawa film PET metalized karo kabel baja dikiataken kanggo maksud ventilasi. 

Data Technical

item

paramèter

Dimeter Range

80mm ~ 600mm

Pipe Length

1-10m

Material

metalized PET film / Aluminium / PVC

Material kekandelan

0.025~ 0.035mm

Material Jembar

35-50mm

Wire Diameter

0.8-1.4mm

Heating Power

2.4 KW

Motor Power

1.5KW

Speed ​​mbentuk

1-35 m / min

bobot

500KG

fitur

1.1 jamur bisa diganti.

1.2 Dawa pipo bisa nyetel, nglereni dawa tetep,

1.3 konfigurasi mesin Flexible (nglereni otomatis, komprèsi otomatis).

1.4 Nomer saka lapisan saka materi, materi pipe pilihan. Bisa selaras miturut kabutuhan customer

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh