EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/flexible_aluminum_duct_forming_machine_afd_600s-17.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123103149_624.jpg

Flexible Aluminium Duct mbentuk Machine Afd-600s

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Fleksibel mesin aluminium pipa mbentuk Afd-600S punika profesional Manufaktur PET aluminium karo kabel nduwurke tumpukan pipe. PVC Film. aluminium, Non-dirajut kainNggunakake ing pipo jampel air conditioning. 

Data Technical

Range diameter

¢ 80- ¢ 600 mm

Material raw

Non-dirajut kain / film gabungan PVC / film gabungan aluminium

Jembar Of Strip

80mm ¢

30mm

¢ 100mm

30-35mm

¢ 125mm

30-35mm

300-600mm ¢

35-40mm

Kekandelan saka Strip

0.02-0.08mm

Speed ​​mbentuk

65m / min

Motor Power

7kw

bobot

680kg

Dimesnion

2000*1500*1800 mm

fitur

1.1 stasiun ganda lan mbentuk, macem-macem bahan bisa milih

1.2 Nggunakake nyawiji adhesive panas Wangun pipo, resik lan polusi free

1.3 pengontrol Dual sing kontrol independen

1.4 Iku bisa selaras miturut kabutuhan customer.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh