EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/external_surface_polishing_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/24/20190124093231_776.jpg

Njaba lumahing Machine Polishing

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin polishing digunakake kanggo Polandia lumahing njaba saka piranti metal ing wangun bunder. Struktur nganyari, kinerja mesin lan teknologi luwih saka sing gedhe-gedhe normal.

Data Technical utama:

1- model: EPM4140-C

2- Piece karya cocok ukuran: awak pot  ≤400mm X 350mm (Diameter * Dhuwur)

    pot tutup    ≤400mm X 50mm  (Diameter * Dhuwur)

3- ukuran Polishing wheel: ≤430mm * 330mm(Diameter X kekandelan)

4- batang utama puteran kacepetan: 2160 rpm

5- Piece Work kacepetan puteran: 28-140rpm, luwes

6- meksa Air: 0.5-0.8MPa

7- Piece Work nyekeli: Vacuum clamping

8- daya Motor: motor utama 11KW X 2

    Piece Work muter motor: 0.75KW X 2

    reciprocating motor: 0.37KW X 2

9- ukuran machine: 3575 X 1256 X 1275mm

Feature

1- kepala polishing pindho njupuk efficiency karya dhuwur lan nyimpen biaya pegawe.

2- dawa Polishing, reciprocating stroke lan polishing dadi bisa luwes.

3- stabil kinerja karo swara ngisor, operasi gampang lan pangopènan.

4- teknologi upgrade lan struktur kanggo kualitas polishing luwih.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh