EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/elbow_welding_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122141751_519.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122141759_665.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122141808_656.jpg

Siku Welding Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The welder sikut utamané dipigunakaké kanggo welding peserta saka bagéyan punching sikut, lan welder utama lan welder njaba kanggo nggawe sikut lengkap.

Data Technical

Power

380V 50Hz 3P

Welding Siku dhiameter

∅80-∅250

Welding Siku Angle

45° 90°

Welding kekandelan

Steel tengah :0.5-0.8mm

Galvanized Steel l:0.5-0.8mm

Steel :0.4-0.6mm

Welding Speed

3-9m / min

Tumpang tindih Welding Jembar

6mm

Tembaga Kabel Diameter

∅2.0-∅2.6mm

cooling Water

0.4MPa 8.5L / Min

Air Compress

0.8MPa 600L / min ≦ 20 ℃

Welding Power

45KVA (单 台)

bobot

2.5T

fitur:

1.1 prakaryan ngelas punika resik lan bisa disetel kanggo welding dadi lan welding lapisan.

1.2 lapisan kabel tembaga lumahing pangayoman welding galvanis.

1.3 Sedheng welding frekuensi kanggo mesthekake output stabil saka daya welding. 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh