EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/elbow_forming_machine_dcp_1000.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122161934_472.jpg

Siku mbentuk Machine Samsung Samsung 1000

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Nggawe sikut mesin Samsung Samsung 1000 wis dirancang kanggo joints pipe ventilasi. Wis fungsi flanging lan lapisan kunci, kang pilihan ekonomi. 

Data Technical

model

SBWT-1000

SBWT-1500

kekandelan Pakaryan

1.2mm

2.0mm

Range diameter

150-1000mm ¢

150-1500mm ¢

Speed ​​mbentuk

7r / min

7r / min

Motor Power

1.5kw×2

2.2kw×2

bobot

556kg

610kg

ukuran

2100×900×900mm

2600×900×900mm

fitur

1.1 Double operate stasiun.

1.2 kontrol kaki ngalih.

1.3 5mm / 7mm specifications flanged.

1.4 Mbentuk kacepetan stabil.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh