EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/duct_zipper_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116161939_384.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116161954_404.jpg

Duct Zipper Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin pipa zipper Pneumatic wis Applied kanggo TDF pipa lapisan only.It digunakake kanggo ngunci profil amba, bisa ing tanduran utawa situs karya cepet lan quietly.Besides rong jinis mesin kanggo pilihan.


Vertikal Duct Zipper 

Length Of Air Duct

1000-1550mm

sheet kekandelan

0.4-1.2mm

Speed ​​mbentuk

24m / min

Duct Sambungan

TDF mung

ukuran

899 x 826 x 2200mm

bobot

around 1.7ton

Material cocok

galvanized baja, baja karbon kurang, etc

Horisontal Duct Zipper

Size Duct Min

150x150mm

kekandelan

0.6-1.5mm

Processing Duct Length

1000-1250mm

bobot

380kg

ukuran

3000x950x960mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh