EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/duct_zipper.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/11/20190111114415_159.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/11/20190111114433_712.jpg

Duct Zipper

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The RAS teknologi pipa seaming wis buktiaken ing luwih saka 2000 panginstalan saindhenging donya, Kaya kang desain paling ergonomically majeng. Asil punika RAS Duct Zipper. Nanging ngidini sampeyan kanggo gawé paling karya kualitas pipa luwih cepet, gampang, lan liyane profitably saka tau sadurunge!teknologi RAS lan rékayasa sampun dijupuk proses seaming saka telung langkah tradisional mudhun kanggo mung siji. wangun cara muter Traditional kunci banjur panrima, muter mbentuk cagak, lan pungkasanipun nyambung loro lan nutup lapisan. The RAS Duct Zipper ora kabeh iki ing siji operasi Gamelan lan prasaja! Asil punika peserta resik karo, ducts banget nyenyet, lan sistem throughput.The estu cepet ndhukung ducts sembarang ukuran lan wangun kanggo dhuwur saka 700 mm (27 inci).Iki banget produktif "ing-line desain" gerakane liwat mesin bebarengan karo karya pipa. Sawise siji lapisan wis rampung, operator mung nempatno pipa ing crosswise dhateng sistem pembinaan materi lan minger maneh menyang titik entri, Iku \ 's sing prasaja lan, gampang luwih saka asring sawijining nyimpen operasi liyane.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh