EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/duct_manufacturing_auto_line_iii.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/11/20190111110931_631.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/11/20190111110945_160.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/11/20190111110957_206.jpg

Duct Manufacturing Auto-line III

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

 

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Line III kasusun saka decoiler a, gawe tingkat & grooving rollers, notching hydraulic & mesin punching, Shearer hydraulic lan folder hydraulic. Sistem kontrol electrical migunakake komputer karo Ana-loop servo-sistem kanggo nambah tliti lan linuwih ing baris.

A: Kalih pigura dipakani logam daya 
B: salah gawe tingkat & grooving mesin roller
C: Four kedudukan hydraulic lan mati
D: Shearer Hydraulic lan mesin lempitan
e: kontrol Industrial PLC lan software tartamtu

Max. kacepetan apa: 10m / min

kekandelan plate cocok: 0.4-1.2mm

Max. jembaré plate: 1300mm

Toleransi ing dawa: +/-0.5mm

Toleransi ing diagonal: +/-0.8mm

kapasitas makarya: 1000m2 pipa kothak saben shift.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh