EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/duct_manufacture_auto_line_v.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116114811_237.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116114822_261.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/16/20190116114829_335.jpg

Duct Pabrik Auto-line V

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Pipa Pabrik AUTO-Line wis mesin dhasar needed kanggo toko pipa, apa digunakake minangka mesin ngadeg-piyambak kanggo gawé ceceg pipa utawa minangka jantung baris Sheet Metal mbentuk.

The AUTO-Line V nduweni kapasitas kanggo mbusak coil pesawat, manik, lan kedudukan kanggo loro-Piece utawa Lebokake pipa, lan Cut mati ing proses shearing feed-kanggo-mandeg. Ana dawa minimal Cut utawa minimal ing let kedudukan.

kontrol PC adhedhasar-mesthekake kualitas konsisten tebih wentis lan feed. operator Single needed.

AUTO-Line V kasusun saka pigura logam dipakani, leveler grooving muter, kedudukan hydraulic lan mesin punch, Shearer, movable mesin kunci Pittsburgh, duplex trans-ayat mesin pipa cagak, folder TDF lan sistem kontrol CNC. Fitur saka AUTO-Line V punika efisien karo kinerja dhuwur, ngirit papan lan kemampuan sudhut.

 

Flow Pakaryan

 

Data Technical utama 

3.1 Ukuran baris: 24000*3500*1500/24000*3800*1500

3.2 Total Bobot About 20 ton

3.3 jembaré coil: nganti 1250mm / 1550mm

3.4 materi cocok: baja Galvanized utawa entheng

3.5 Kekandelan saka sheet: 0.5-1.2 mm

3.6: akurasi Cutting:  ±0.5mm

3.7 Speed ​​mbentuk: 8m / min

3.8 Power Electric: 380V / 3PH / 50Hz utawa selaras

3.9 Power: bab 25KW

 

konfigurasi 

1. Electric decoiler loro decoilers

2. salah gawe tingkat & grooving mesin roller: siji pesawat

3. Four mesin notching hydraulic lan mati

4. Shearer hydraulic: siji

5. mesin Duplex Pittsburgh Kunci: siji

6. Duplex TDF Flange Making Machine: siji

7. Sistem dipakani Mekanikal sistem Tables Hydraulic: siji

8. Tabel transmisi: 2

9. Sistem Kontrol lan software ware (versi Inggris): siji pesawat

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh