EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / dual-line-tembaga --- aluminium-straightening-.jpg
  • /upfile / 2019/01/17 / 20190117144255_525.jpg
  • /upfile / 2019/01/17 / 20190117144306_546.jpg
  • /upfile / 2019/01/17 / 20190117144314_546.jpg

line Tembaga Dual / aluminium Straightening & Chipless Machine Cutting 1+1

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Stasiun pindho tabung chipless Straightening lan nglereni mesin mimpin dening motor loro tetep kapisah, tegese dawa nglereni lan kacepetan nglereni kanggo loro stasiun bisa nyetel dhewe. Kanthi kontrol PLC lan servo motor mimpin, kacepetan nglereni lan nglereni toleransi iku luwih akeh tinimbang machine stasiun siji. Lan cara nglereni bisa saw nglereni utawa nglereni agul-agul resik.

Feature 

● Telu-part clamping mati kanggo nyilikake distorsi tube, njaluk Gamelan lumahing nglereni pungkasan.

● akurasi dhuwur concentricity njamin kanggo kualitas welding apik ing proses iki nduwé.

● nglereni Chipless karo 360° nglereni Rotary lan mulet karo loro nilai clamping.

● Straightening wheel Nylon lan "U” Wangun sabuk karet supaya ngeruk ing lumahing tube.

konfigurasi

 

Part

Brand

Tetembungane

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3

inverter

Mitsubishi

imbuhan kacepetan

4

PLC

Mitsubishi

CE

5

HMI

KINCO

-

6

encoder

Omron

CE

7

contactor

Schneider

CE

8

Motor

account local

-

9 

meneng Utas

HIWI

 

10 

servo Motor

Eleyse

 

Data Technical utama

 

paramèter

data

1

Material Tube

tembaga / aluminium / tabung Bundy

2

Tube Diameter

4-20mm

3

Cutting Length

50-9999mm

4

Kapasitas Work

1+1 pcs / wektu

5 

dipakani Speed

10kaping / min (L = 1000mm)

6

nglereni Toleransi

0.5mm / 1m

7

Sistem Control

kontrol PLC / HMI / Servo Motor

8 

Motor Power

3.6KW

9 

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

10 

meksa Air

0.6-0.8MPa

11

ukuran

2750 x 780 x 1520 mm

12

bobot

1200 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh