EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/corrugated_duct_elbow_forming_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122162345_404.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122162404_682.jpg

Corrugated Duct Siku mbentuk Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin CFD-600 corrugated sikut mbentuk khusus sing dirancang kanggo produksi elbows corrugated kanggo pai Chimney. Punika wiyar dipigunakaké ing Chimney industri HVAC .

Data Technical

Diemeter

φ100mm,φ125mm,φ150mm,φ175mm,φ200mm,φ250mm,φ300mm,φ350mm,φ400mm

Pipe kekandelan

0.4-1.2mm

kacepetan

1 Potongan / 3min

hydraulic Motor

4 KW

Pipe Material

GI / SS

bobot

530kg

ukuran

24500mm * 1150mm * 1500mm

fitur

1. siji-kanggo-siji jamur, gampang kanggo nyetel, nyimpen Cacahing anggota lan materi sumber.

2. prinsip hydraulic mbentuk punika corrugated sikut,  bisa langsung kawangun dening tabung spiral uga.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh