EN
EN

tabung tembaga straightening lan nglereni mesin kanggo pipe resik Motong menyang dawa send kanggo Ukraina

wektu:2019-08-02 komentar:

Aku Summary

Tabung chipless Straightening lan nglereni mesin wis dirancang khusus kanggo proses tembaga lan aluminium tabung, kang utamané dipigunakaké kanggo tabung blanking sadurunge proses tabung mlengkung utawa welding saka condenser lan evaporator. Mbandhingaké desain normal karo loro-setengah clamping die, kita desain clamping die ing telung bagean miturut struktur Chuck lathe, kang bisa nyilikake distorsi tabung sak nglereni, lan clamping mati ganti / imbuhan bakal luwih gampang.

 

 tabung tembaga straightening lan nglereni mesin kanggo pipe resik Motong menyang dawa

 

Feature II

Telu-part clamping mati kanggo nyilikake distorsi tube, njaluk Gamelan lumahing nglereni pungkasan.

akurasi dhuwur concentricity njamin kanggo kualitas welding apik ing proses iki nduwé.

nglereni Chipless karo 360° nglereni Rotary lan mulet karo loro nilai clamping.

Straightening wheel Nylon lan "U” shaped karet sabuk supaya ngeruk ing lumahing tube

  

III Konfigurasi

 

Part

Brand

Tetembungane

1

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3

inverter

MITSUBISHI

imbuhan kacepetan

4

PLC

MITSUBISHI

CE

5

HMI

KINCO

-

6

encoder

Omron

CE

7

contactor

Schneider

CE

8

Motor

account local

-

 

 

data IV Main Technical

 

paramèter

data

1

Material Tube

tembaga / aluminium / tabung Bundy

2

Tube Diameter

4-20mm

3

Cutting Length

>50mm

4

Speed ​​Work

0~ 60m / min, luwes dening Inverter

5

nglereni Toleransi

+/-1mm / 1m

6

Sistem Control

kontrol PLC / HMI

7

Motor Power

1.12KW

8

Sistem Electric

380V, 50Hz, 3Phae (selaras)

9

ukuran

2300 x 650 x 1300 mm

10

bobot

460 KG