EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/copper_aluminum_tube_insert_resistance_welding_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117171235_215.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117171244_672.jpg

Tembaga-aluminium Tube Machine Pasang Resistance Welding

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin tipe insert tembaga-aluminium tabung resistance welding dibangun kanggo sambungan sirah tembaga aluminium condenser lan evaporator. Kanthi luwes setelan welding parameter kanggo ukuran tabung beda, mesin resistance welding iku luwih gampang operate karo stabil kinerja, lan kualitas welding bakal menthekake kanggo pass testing meksa.

 

Feature 

Paten khusus njamin sistem dirancang free luwes elektroda basa Calibrating kualitas welding. (Patent No.: ZL 2007 1 0011656.3)

Welding stroke kontrol kanggo njamin kualitas welding mbandhingaké kontrol tradisional dening las wektu, iki dirancang supaya faktor alam sak proses.

Khusus selaras trafo welding, kang asli saka teknologi Russian, kanggo njaluk kinerja welding stabil.

Luwes welding saiki secondary ing 8 gelar, karo imbuhan thyristor kanggo ketemu prabédan tabung.

operasi gampang lan setelan karo sistem kontrol PLC lan tutul layar controller.

 

konfigurasi

 

Part 

Brand 

Tetembungane 

1 

Frame utama

Gawean omahan

Welding

2 

Painting

Gawean omahan

powder Coating /

 werna selaras

3 

PLC

MITSBUSHI

CE / FC

4 

layar

KINCO

M / FC

5 

contactor

DELIXI

M / CCC

6 

cylinder

DELIXI

CE / CCC

7 

tutup

DELIXI

M / CCC

 

Data Technical utama

 

paramèter 

data 

1 

Material Tube

tabung tembaga + aluminium tabung

2 

Tube Diameter

Φ6-10mm

3 

Tube Wall kekandelan

0.5-1.5mm

4 

Welding Speed

5-7 detik / pic

5

Welding Kapasitas

50KVA

6

output voltase

8 gelar, luwes.

7

input voltase

380-450V, 3Urutane

8

meksa Air

0.5-0.6MPa

10

Sistem Control

kontrol PLC / layar

13

ukuran

800 x 550 x 1520 mm

14

bobot

About 600 KG

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh