EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/condenser_wire_and_tube_welding_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117144255_525.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117144306_546.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117144314_546.jpg

Kondensator Wire Lan Tube Welding Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Jinis Gantry kabel condenser lan welding tabung mesin adopts 6 welding kepala lan sistem dipakani otomatis. Operator mesin sijine materi dhateng pakan banjur pencet tombol wiwitan, banjur mesin bakal tumindak welding otomatis. Mesin condenser welding dirancang karo cara siji pindho lapisan sistem dipakani. Posisi welding bisa diset kanthi acak. Lan pakan bakal pindhah ngarep lan mburi kanggo welding, kang cocok kanggo produksi kumpulan proses condenser welding. 

Data Technical

model

RW-12

input Power

Telu-phase papat-kabel 380V±10% 50/60Hz

Kapasitas dirating

160KVAx2

Dirating tugas-siklus

50%

Langkah luwes Of voltase Secondary

2 langkah

Bukaan Secondary Short-Circuit Saiki

40KA

Transformer Insulation Grade

grade F

Network voltase Floating Rugi

Nalika ing Nilai dirating voltase jaringan fluctuates ing±10%,

Voltase secondary bakal ≤±3%

Welder pressurized kurva

3 jinis

Storage Of Welding Model

101 jinis

Length Welding efektif

1270mm

Efektif Welding Jembar

1200mm (600 X 2NOS)

Upper elektroda Stroke

80mm

Lower elektroda Stroke Luwes

30mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh