EN
EN

Kondensator Tube Machine Flaring Kirimi kanggo Colombia

wektu:2019-08-23 komentar:
tabung tembaga otomatis Pendingin shrinking mesin aluminium tabung ngurangi mesin

Otomatis shrinking mesin khusus digunakake kanggo panah diameteripun saka tembaga, aluminium utawa pipa baja supaya sambungan apik sak condenser lan evaporator Manufaktur. Iku karo kontrol PLC, otomatis dipakani, otomatis shrinking lan otomatis discharging, operasi gampang, efficiency dhuwur.

ora ana.
item
data
1
voltase input
3 urutane 4 garis, 50Hz
2
sawetara diameteripun Pipe
4-20mm
3
meksa apa
0.5-0.6MPa
4
shrinking dawa
jinis 5-50mm Normal
5
shrinking dawa
jinis 10-95mm lengkap
6
kacepetan
10-30 bĂȘsik / min
7
Pipe sawetara dawa
60-305mm
8
sawetara kontrol Bore
Φ1.9~Φ10±0.05
9
operasi
dipakani manual, shrinking otomatis
10
Power
1.5kw
11
ukuran
1840*600*1180mm