EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/cnc_tube_end_spinning_machine.jpg

CNC Tube End Machine Spinning

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The CNC mesin tabung pungkasan Spinning digunakake kanggo nyuda ukuran diameter tabung pungkasan dening aliran mbentuk lan proses rolling karo dipakani otomatis, fungsi Spinning lan unloading.

 

Konfigurasi Lan Feature 

1.1 Pigura utama dumadi karo X Y linear alur lan bal prewangan sistem meneng drive, sistem clamping, loading otomatis lan sistem unloading, sistem hydraulic, sistem pneumatic, sistem lubrication lan sistem kontrol listrik

1.2 Dilengkapi hopper panyimpenan kapasitas 50 pcs (Φ32mm). Loading lan unloading proses iki mimpin dening silinder pneumatic karo karya stabil lan Gamelan.

1.3 Ing sistem tabung clamping nganggo kacepetan dhuwur jinis kothong Rotary silinder karo meksa 4.0MPa, bisa dadi cocok kanggo ukuran dimeter beda (Ф16mm-Ф32mm) kanthi ngganti clamping die. Batang utama mimpin dening motor mesin karo alus-brake, lan kacepetan puteran wis diatur dening kontrol ing panel operasional.

1.4 Piranti Spinning punika rancangan setir Spinning single. Lan roda Spinning digawe saka materi kualitas karo urip luwih saka 50000 kaping, uga ndawakake urip kanthi maneh polishing lan panas-perawatan.

1.5 Ana telung pribadi posisi On sumbu X minangka setir Spinning, trimming agul-agul lan ID lathing agul-agul. Stasiun karya bakal diganti siji kanggo tabung pungkasan shrinking, mungkasi trimming lan ID chamfering.

1.6 Dilengkapi sistem ndamu online meksa-luwes, lan titik karya lan dadi bisa nyetel ing panel kontrol, kanggo ngresiki chip nglereni lan cooling tabung sak karya.

1.7 sistem lubrication otomatis kanggo oiling volume 10ml saben 30min. Tank lenga wis kapasitas kanggo 100 jam bisa karo kondisi Isi full.

1.8 Uga loro sumbu CNC controller, 8" monitor LCD, 500 program unit, counter otomatis, sistem pendeteksi, sistem alarm winates

Data Technical utama 

Ora.

paramèter

data

1

Cara Pakaryan

wheel Spinning Single / mili mbentuk

2

Station Pakaryan

shrinking + mungkasi trimming ID chamfering

3

Material Tube

tembaga tube / tabung baja stainless

4

Tube Diameter

Φ16~Φ32mm

5

Tube Wall kekandelan kekandelan

0.7~1.2mm

6

Tube Length

loading otomatis

80mm~200mm

loading manual

200~250mm

7

shrinking ID

min.Φ8.1 (nalika diameteripun Φ32 x T1.2 )

8

Main batang puteran Speed

0~2500r / min, imbuhan Stepless

9

Main batang Power

3.0kw

10

X Axis Stroke

0~100mm

11

X Axis Sspeed

0~200mm / S

12

X Axis Toleransi

±0.02mm

13

Y Axis Stroke

0~300mm

14

Y Axis Speed

0~200mm / S

15

Y Axis Toleransi

±0.02mm

18

operasi

Auto / Manual / Jig

19

input Power

380V AC±10%50/60Hz  7.5kw

20

Input Pressure Air

0.5~0.8MPa

Wigati: min. meksa 0.5Mpa kudu menthekake.

21

meksa hydraulic

0~4.0MPa

22

Cara clamping

silinder hydraulic + ngawat-ngawati fleksibel

23

produktivitas

≤28 s saben(,Φ32*t1.0ID8.1

24

ukuran

2300×1500×1500mm (L x W x H)

25

machine Bobot

1200 kg

Konfigurasi utama

Ora.

jeneng

Qty.

Brand

1

X / Y Axis Servo Motor

2 set

Mistubishi,Japan

2

X / Y Axis Ball Bearing Meneng

2 pcs

QIjian / Tian'an

3

X / Y Axis linear Rail

saben 2 pasangan

HIWIN, Taiwan

4

Ball Bearing Meneng Bearing

saben 2 pcs

HRB

5

Main batang Bearing (ngarep)

2 pcs

HRB

6

Main batang Bearing (mburi)

2 pcs

HRB

7

Main batang Motor

1 pic

Siemens

8

Main batang Inverter

1 pic

INVT

9

Kothong Koleksi puteran Cylinder

1 pesawat

Aoling / KPT

10

Pump hydraulic

1pesawat

YUKEN, Japan

11

hydraulic Motor

1pesawat

Qunce, Taiwan

12

hydraulic Valve

1pic

YUKEN, Japan

13

Air Valve

1pic

SMC, Japan

14

Air Cylinder

5 pcs

AIRTAC, Taiwan

15

Ngalih Limited

6 pcs

AUTONICS, Korea

16

Sistem Control CNC

1pesawat

HUST, Taiwan

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh