EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/cnc_table_type_plasma_cutter.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117113145_829.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117113153_109.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117113204_124.jpg

CNC Tabel-jinis Plasma Cutter

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Details utama:

konfigurasi

Koleksi:

TPC-1550 * 3200

TPC-1550 * 5100

Terkenal Cutting Jembar:

 

1500*3100*4000mm

1500*5000*5100mm

ukuran:

 

3800*1800*1200mm

5800*1800*1200mm

bobot:

1500kg

2300kg

Cutting kekandelan: 

 

Miturut plasma kapasitas sumber daya

Max. Cutting Speed:

15000mm / min

Dhuwur Nyetel Stroke:

1-200mm

Positioning Akurasi:

 

 +/- 0.2mm

Performance sistem

Range suhu System Pakaryan

0℃ ~ 60 ℃

Sistem withstanding voltase fluktuasi Range

DC 24V

Control Akurasi

±0.001mm

frekuensi maksimum

250kHz

Mlaku paling cepet

15 M / min

Input Lan Output sinyal

32

The Driving Saiki Of Output

Nganti 300mA

 

Sawise-sale Service

Kabeh prices ndhuwur-disebut rega net kalebu soyo tambah lan nyetel ing luar negeri. Kita bisa sumber training free ing tanduran kita. Apa perlu layanan kita, kabeh biaya relatif, kayata visa, insurance safety, karcis pesawat babak, asrama & lodging, biaya pegawe USD 200 saben dina saben Teknisi bakal ditanggung panuku.

soyo tambah lan ngatur wektu kita ora luwih saka 10 dina.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh