EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / CNC-pneumatic-3-d-tabung-bender.jpg
  • /upfile / 2019/10/15 / 20191015152018_544.jpg

Cnc Pneumatic 3 D Tube Bender

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Aku Description

The CNC tabung bender digunakake kanggo pipe (kayata: Kuningan, aluminium, pipe wesi) menyang kurva telung dimensi saka pipo. Digunakake digunakake ing online kahanan, lokomotif lan industri.

Fitur II 

1. clamping Pneumatic, cepet, efficiency dhuwur.

2. Panggunaan loro ngobahake sirahe pamindhahan cepet ngganti jamur, stabil lan efisien.

3. Nggunakake CNC controller, tampilan karo 5.7 \ 'Tampilan kristal cair biru, bisa nyimpen total 900 tata cara Processing.

III specification Technical

item

TB-12

TB-25

TB-40

mlengkung

kapasitas

tabung baja

Max:10mm×1.0mm

Max:25mm×1.6mm

Max:32mm×1.6mm

Tembaga / tube Aluminium

Max:12.7mm×1.0mm

Max:20mm×1.6mm

Max:40mm×2mm

amba mlengkung Max

190°

190°

190°

radius mlengkung Max

70mm

100mm

150mm

dawa mlengkung Max

1500mm

2000mm

3000mm

kacepetan Axis

sumbu dipakani

800mm / sec

800mm / sec

500mm / sec

lambé dibunderaké sumbu

180°/sec

180°/sec

90°/sec

mlengkung sumbu

180°/sec

180°/sec

90°/sec

Power of

Axis

sumbu dipakani

0.75kw

0.75kw

0.75kw

lambé dibunderaké sumbu

0.4kw

0.4kw

0.75kw

mlengkung sumbu

1.5kw

1.5kw

3.5kw

meksa

0.4-0.7MPa

 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh