EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/cnc_helicoil_screw_thread_sleeve_insert_making_machine.jpg

CNC Helicoil Meneng Thread Lengan Pasang Making Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Data Technical utama

1

item

BO-M14

BO-M40

2

coil Standard

M2-M14

M10-M40

3

Outside Diameter

MaxΦ40mm

MaxΦ80mm

4

dipakani Length

±0.01~±9999.99

±0.01~±9999.99

5

No.of Axis

5

5

6

Value Cam setelan

±0.10º~±359.90º

±0.10º~±359.90º

7

Motor Spinner

0.75kw

1.5kw

8

Motor Wire Feed

1.0kw

2.7kw

9

Motor Cam

2.7kw

2.9kw

10

Motor Axis

0.75kw

1.0kw

11

Power AC

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

12

Ukuran

1055x560x1540mm

1320x800x1720mm

13

bobot

800KG

1800KG

kaluwihan

1. Gunakake kontrol sistem komputer Taiwan diimpor lan motor servo ngimpor;

2. antarmuka Inggris, prasaja operate, posisi akurat, komputer bisa ngontrol 3 kanggo 8 motor servo, kabeh motor bisa mbukak salaras utawa piyambak;

3. Setel karo sistem ranging testing tliti, bakal mungkasi kanthi otomatis yen ana apa produk unqualified;

4. Miturut apa kawontenan ing layar, bisa ngowahi produk’ diameteripun njaba utawa amba etc ing sembarang wektu;

5. desain Teknik saka sumber lenga lubricating otomatis, mesthekake peralatan mlaku kanggo dangu;

6. Nduweni desain karo otomatis mandeg nalika nirkabel, disconnection, garis tangled, uga nduweni fungsi baris percepatan otomatis, nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

7. Iku cocok kanggo nggawe saben jinis meneng stainless steel insert kabel thread.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh