EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/clamp_ring_hoop_forming_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122171911_790.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122171920_167.jpg

Clamp Ring Hoop mbentuk Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

The hoop otomatis mbentuk mesin CB4 punika khusus peralatan kanggo prodhuksi macem-macem Clamps pipe. Cocog kanggo sambungan pipa air lan uga kanggo macem-macem ember hoops.

Data Technical

item

 DATA

model

CB4

Material

Q195 / Q215 muter kadhemen Koil, sheet galvanized, stainless steel etc

Power

380V,3P,4KW

Range Pakaryan

0.7mm-1.5mm

diameter Range

100-600mm

Strip Jembar

15 60mm

kapasitas

15~ 20m / min

nggulung

  6set

Ukuran (mm)

1800×1500×1200mm

bobot

800KG

fitur

1, specifications (diameteripun lan dawa) sing luwes.

2. Kanthi fungsi setelan produksi, wolung counters digital, nomer produk bisa nyetel, lan bakal kanthi otomatis mungkasi sawise completion.

3. bagean kiyat karo swara kurang. urip layanan Long lan nyandhang .

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh