EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/camless_spring_forming_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123175052_184.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123175103_204.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123175113_960.jpg

Camless Spring mbentuk Machine 12 Axis

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

spring camless iki mbentuk mesin bisa digunakake kanggo gawé saben jinis spring sakcara, menara spring, spring pullback, pindho spring corak, tension spring, spring persegi dowo, clockwork spring, spring apik, spring deformed, lan macem-macem jinis kabel mbentuk etc.

Data Technical utama

 

model

BO28-12

BO45-12

BO50-12

BO60-12

BO80-12

1

Size Wire

Φ0.2- Φ2.8mm

Φ1.2- Φ4.5mm

Φ2.0- Φ5.0mm

Φ2.0- Φ6.0mm

Φ3.0- Φ8.0mm

2

Mar. Wire Feed

1000mm

10000mm

10000mm

10000mm

10000mm

3

min. kabel Feed

0.01mm

0.01mm

0.01mm

0.01mm

0.01mm

4

Wire Speed ​​Feed

0-120m / min

0-100m / min

0-80m / min

0-80m / min

0-80m / min

5

Wire Length

Unlimited

Unlimited

Unlimited

Unlimited

Unlimited

6

Axis Number

12

12

12

12

12

7

daya

13.05kw

20.3kw

33kw

39.9kw

51.9kw

8

Ing Input voltase

380V

380V

380V

380V

380V

9

program Storage

Luwih saka 2000

Luwih saka 2000

Luwih saka 2000

Luwih saka 2000

Luwih saka 2000

10

meksa Air

5-6kg / cm

5-6kg / cm

5-6kg / cm

5-6kg / cm

5-6kg / cm

11

Probe

3

3

3

3

3

12

Size

2150x1900x2070mm

2150x1900x2070mm

2300x1980x2250mm

3100x2200x2400mm

3200x2200x2500mm

13

bobot

2800kg

3800kg

4500kg

5000kg

5600kg

Advantage: 

1. mesin camless iki adopts standarisasi Quills kanggo mesthekake instalasi cepet lan gampang saka mesin.

2. Kejabi kauntungan saka mesin coiling tradisional, ngedegake sumbu free ngidini nganti-mudhun lan tumindak kiwa-tengen bebas kanggo prodhuksi proyek liyane angel karo operasi gampang, output dhuwur lan akurasi dhuwur.

3. Diimpor Motors servo lan Reducer planet sing dilengkapi kanggo mesthekake mlaku akurat saka mesin lan entuk tingkat technical padha Prototype Eropah.

4. desain guide standarisasi tansah saben sumbu mlaku karo akurasi dhuwur lan stabilitas lan Akibate, murah biaya pangopènan.

5. New nyambungake desain bar imbuhan mbantu testing proyek luwih gampang lan akurat mlaku, karo rigidity kuwat lan panas kurang kui.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh