EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / bo-650-hydraulic-thread-Rolling-machine.jpg
  • /upfile / 2019/06/25 / 20190625170714_577.jpg

BO-650 Hydraulic Thread Rolling Machine

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Struktur iki mesin kuat lan kuasa, utamané dipigunakaké kanggo Rolling macem-macem amba trapezoidal thread, Utas modul lan bagean standar dhuwur kekuatan. Cocog kanggo material rolling baja karbon, logam campuran baja lan logam nonferrous karo elongation amba saka 10%, kekuatan tensile kurang saka 100N / mm2. 

Keterangan:

1. Max. diameteripun thread: Ø120mm

2. Jarak meneng: 1-12mm

3. Max. roller diameteripun: Ø290mm

4. Max. diameteripun Roller bolongan: Ø100mm

5. Max. rollers ' jembaré: 200mm

6. amba kumparan ngiringake utama: ±15°

7. Main kumparan RPM: 16/26/38/55/90rmp / min

8. meksa hydraulic paling gedhé: 650KN

9. daya transmisi kumparan: 22kw

10. daya transmisi Hydraulic: 7.5kw

11. daya cooling: 0.125kw 

12. ukuran: 2300*2540*2700mm

13. bobot: 6100±50kg


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh