EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/bo_480_automatic_cnc_2d_wire_forming_machine.jpg

BO-480 otomatis CNC 2D Wire mbentuk Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Advantage: 

1. Nganggo sistem komputer darmabakti dening kabel Taiwan mbentuk mesin lan diimpor motor servo dhuwur-Kapadhetan.

2. Gampang operate, posisi akurat lan bisa nyimpen atusan prosedur Processing beda, shorten wektu kanggo wektu debugging sabanjuré

3. Miturut kahanan ing layar, bisa ngowahi Angle ing sembarang wektu.

4. Nalika ana baris, baris tugel utawa garis tangled, mandeg otomatis dirancang. Lan baris percepatan otomatis nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

5. Ditrapake kanggo produk: car seat penundaan spring, visor balung, rod kunci mobil, seni kabel lan Kerajinan, tableware krenjang resik, kandhang panyimpenan, kreto shopping, etc.

Data Technical utama

 

model

BO-480

1

Size Wire

materi hard Φ3.0~φ6.0 mm

alus materi  Φ3.0~φ8.0 mm

2

Axis

4

3

dipakani Round

3

4

Wire Feed Motor Power

2.7KW

5

Angle Control Motor Power

1.5KW

6

Angkat Control Motor Power

750W

7

Cutting Motor Power

1.0KW

8

input Power

380V / 50HZ / 3PH

9

bobot

2000KG

10

Size

2100X2000X1900mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh