EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/bo_580__3d_turn_bend_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123165446_760.jpg

BO-580 3D Nguripake Bend Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Data Technical utama

 

(model Ora.)

580

1

Ora. saka sumbu

5

2

input OD saka Wire

materi hard

Φ3.0 ~φ 6.0mm

alus materi

Φ3.0 ~ φ8.0 mm

3

Ora. saka dipakani Round

3cocog

4

Power of Wire Dipakani Motor

3.5KW

5

Power of Nguripake Motor

2.7KW

6

Power of Wire Cuter Motor

1.0KW

7

Power Ngalih Motor

1.0KW

8

Power of Angle Control Motor

2.0KW

9

Bobot saka Machine

2200KG

10

input Power

380V / 50HZ / 3PH

11

Gedhéné Machine

2510mm X 1400mm X 1600mm

Advantage 

1. Nganggo sistem komputer darmabakti dening Taiwan kabel mesin mbentuk lan diimpor motor servo dhuwur-Kapadhetan.

2. Gampang operate, posisi akurat lan bisa nyimpen atusan prosedur Processing beda, shorten wektu kanggo wektu debugging sabanjuré.

3. Miturut kahanan ing layar, bisa ngowahi Angle ing sembarang wektu.

4. Nalika ana baris, baris tugel utawa garis tangled, mandeg otomatis dirancang. Lan baris percepatan otomatis nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

5. Ditrapake kanggo produk: car seat penundaan spring, visor balung, rod kunci mobil, seni kabel lan Kerajinan, tableware krenjang resik, kandhang panyimpenan, kreto shopping, etc.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh