EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/axial_fan_front_disc_spinning_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117135042_950.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117135052_409.jpg

Sumbu Fan Front Disc Spinning Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin multi-fungsi Spinning wis dirancang khusus kanggo karya ventilasi penggemar industri, utaman√© dipigunakak√© kanggo penggemar sumbu flanging omah, tenggorokan welingan mbentuk, centrifugal disk ngarep penggemar lan aliran welingan udhara lan mbentuk karya. Mesin Spinning dirancang karo struktur kompak, gampang kanggo instalasi. Struktur utama dumadi saka sistem kacepetan global, sistem pasukan Spinning, Piece karya sistem lan jamur nyetel. Piranti Spinning kalebu roller Spinning, mbentuk roller, turnover worktable, sistem lan decelerator clamping.

Operasi Lan Feature 

Ndandani materi sheet ing jamur saka mesin Spinning, ngawat-ngawati Piece karya ndhuwur worktable, miwiti mesin Spinning muter materi sheet lan jamur bebarengan, meksa dipakani dening roller, kanggo nggawe materi sheet cedhak jamur kanggo njaluk titik ewah-ewahan bentuk wayah titik. Kanthi puteran dadi mbentuk, ewah-ewahan bentuk ngluwihi kanggo kabeh lumahing Piece karya kanggo njaluk prodhuk final. Kanthi Spinning Rotary, kita bisa nyimpen biaya jamur kanggo pencet hydraulic tradisional mbentuk, lan nambah kualitas produk karo kurang tension, luwih Gamelan lan dhuwur produktivitas.

Data Technical utama 

Max. diameteripun Spinning: 3000mm

Max. kekandelan Spinning: 6mm

daya Motor: 6KW

ukuran: 2800x1700x1700mm

bobot: bab 2400kg

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh