EN
EN

Otomatis hydraulic steel pipe rod thread rolling lan bolt nggawe mesin dikirim menyang Norwegia

wektu:2019-06-21 komentar:

Aplikasi Product

PET Semi-otomatis botol ndamu Machine Botol Making Machine Botol Molding Machine PET Making Botol Machine cocok kanggo prodhuksi kontaner plastik PET lan gendul ing kabeh nggawe. Punika wiyar dipigunakaké kanggo gawé botol carbonated, banyu Mineral, botol pestisida Kosmetik botol minyak, botol sudhut-tutuk lan botol Isi panas etc. botol minuman, botol kosmetik, botol medicine, jar etc.

1
diameteripun Utas meneng
Ø6mm- Ø50mm
2
threading Jarak
1-3.5mm
3
Kanthi dawa Unlimited
 
4
Roll meneng diameteripun orane katrangan wheel
Ø120mm- Ø170mm
5
Roll meneng orane katrangan wheel maksimum
Ø54mm
6
Max jembaré penggulung
100mm
7
amba kumparan ngiringake utama
±3°
8
kadohan tengah kumparan
120-240mm
9
Main kumparan RPM
36/47/60/78rmp(owah-owahan pindah)
10
Bukaan pressur rolling
180KN
11
daya transmisi kumparan
5.5kw
12
daya transmisi Hydraulic
2.2kw
13
Size
1600*1550*1445mm
14
bobot
1700±50kg
Images rinci
packing & delivery
Packaging
Size
1600*1550*1445mm
bobot
1.2 T
Details Packaging
Paket normal iku kayu-kayuan kothak(Size: L * W * H). Yen kaca kanggo negara european,kothak kayu-kayuan bakal fumigated.If wadhah banget tigher,kita bakal nggunakake film pe kanggo diinget utawa Paket iku miturut pelanggan request khusus.
Related Produk