EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/automatic_computer_wire_forming_machine_5_axis_.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173656_865.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173705_291.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173715_429.jpg

Otomatis Komputer Kabel mbentuk Machine 5 Axis

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin iki bisa digunakake kanggo gawé saben jinis spring sakcara, menara spring, spring pullback, pindho spring corak, tension spring, spring persegi dowo, clockwork spring, spring apik, spring deformed, lan macem-macem jinis kabel mbentuk etc. 

 Data Technical utama

 

item

BO-8545

BO-8550

BO-8560

1

Size Wire

Φ1.5- Φ4.5mm

(IronΦ1.0- 6.0mm)

Φ2.0- Φ5mm

(IronΦ1.0- 6.5mm)

Φ2.0- Φ6.0mm

(IronΦ3.0- 8.0mm)

2

Outside Diameter

MaxΦ110mm

MaxΦ130mm

MaxΦ160mm

3

Wire dipakani

±0.01~±9999.99

±0.01~±9999.99

±0.01~±9999.99

4

Wire Speed ​​Feed

0-80m / min

0-70m / min

0-65m / min

5

Value Cam setelan

±0.10º~±359.90º

±0.10º~±359.90º

±0.10º~±359.90º

6

Cam Speed ​​rotasi

1~ 60RPM

1~ 60RPM

1~ 60RPM

7

Motor Wire Feed

5.5kw

7.0kw

9.0kw

8

Motor Cam

5.5kw

6.0kw

7.0kw

9

Motor Rotary Jagung

1.0kw

1.2kw

1.5kw

9

Motor Rotary Wire

2.8kw

2.9kw

9.0kw

10

Power AC

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

11

Ukuran

1320x1420x1720mm

1320x1420x1720mm

2200x2150x2100mm

12

bobot

2500KG

3000KG

6000KG

kaluwihan

1. Gunakake kontrol sistem komputer Taiwan diimpor lan motor servo ngimpor;

2. antarmuka Inggris, prasaja operate, posisi akurat, komputer bisa ngontrol 3 kanggo 8 motor servo, kabeh motor bisa mbukak salaras utawa piyambak;

3. Setel karo sistem ranging testing tliti, bakal mungkasi kanthi otomatis yen ana apa produk unqualified;

4. Miturut apa kawontenan ing layar, bisa ngowahi produk’ diameteripun njaba utawa amba etc ing sembarang wektu;

5. desain Teknik saka sumber lenga lubricating otomatis, mesthekake peralatan mlaku kanggo dangu;

6. Nduweni desain karo otomatis mandeg nalika nirkabel, disconnection, garis tangled, uga nduweni fungsi baris percepatan otomatis, nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh