EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/automatic_computer_wire_forming_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173152_132.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173220_770.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/23/20190123173232_519.jpg

Otomatis Komputer Kabel mbentuk Machine 3 Axis

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin iki bisa digunakake kanggo gawé saben jinis spring sakcara, menara spring, spring pullback, pindho spring corak, tension spring, spring persegi dowo, clockwork spring, spring apik, spring deformed, lan macem-macem jinis kabel mbentuk etc. 

Data Technical utama

 

item

BO-8322

BO-8335

BO-8345

BO-8350

1

Wire Size

Φ0.2-Φ2.5mm

(IronΦ0.5- 3.0mm)

Φ1.0- Φ3.5mm

(IronΦ1.0- 4.5mm)

Ф1.0-Ф4.5mm

(wesi Ф1.0-Ф6.0mm)

Φ1.5- Φ5.0mm

(IronΦ1.0- 7.0mm)

2

dawa dipakani

±0.01~±9999.99

MaxΦ80mm

MaxФ80mm

±0.01~±9999.99

3

njaba diameteripun

MaxΦ60mm

±0.01~±9999.99

±0.01-±9999.99

MaxΦ135mm

4

Wire kacepetan Feed

0-110m / min

0-110m / min

0-110m / min

0-70m / min

5

Nilai Cam Setting

±0.10º~±359.90º

±0.10º~±359.90º

±0.1°-±359.9°

±0.10º~±359.90º

6

kacepetan Cam rotasi

1~ 100RPM

1~ 60RPM

0-60RPM

1~ 60RPM

7

feed Motor Wire

2.7kw

4.5kw

5.5KW

7.0kw

8

Motor Cam

2.7kw

4.5kw

1.5KW

7.0kw

9

Motor Axis

750W

1kw

5.5KW

1.5kw

10

Power AC

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

11

Ukuran

1055x560x1540mm

1320x730x1720mm

1700X1300X2000mm

1500x950x2100mm

12

bobot

880KG

1900KG

1950KG

2550KG

kaluwihan

1. Gunakake kontrol sistem komputer Taiwan diimpor lan motor servo ngimpor;

2. antarmuka Inggris, prasaja operate, posisi akurat, komputer bisa ngontrol 3 kanggo 8 motor servo, kabeh motor bisa mbukak salaras utawa piyambak;

3. Setel karo sistem ranging testing tliti, bakal mungkasi kanthi otomatis yen ana apa produk unqualified;

4. Miturut apa kawontenan ing layar, bisa ngowahi produk’ diameteripun njaba utawa amba etc ing sembarang wektu;

5. desain Teknik saka sumber lenga lubricating otomatis, mesthekake peralatan mlaku kanggo dangu;

6. Nduweni desain karo otomatis mandeg nalika nirkabel, disconnection, garis tangled, uga nduweni fungsi baris percepatan otomatis, nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh