EN
EN

Products

Emeil:[email protected]

telpon :86-051389077744

Tambah :Rm1808, Bangunan 27, CBD, kutha Nantong, Jiangsu Province, China Zip:226004

  • https://www.bobomachine.com/img/automatic_compression_spring_machine.jpg

Otomatis komprèsi Spring Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin iki bisa digunakake kanggo gawé saben jinis spring sakcara, menara spring, spring pullback, pindho spring corak, tension spring, spring persegi dowo, clockwork spring, spring apik, spring deformed, lan macem-macem jinis kabel mbentuk etc. 

Data Technical utama

 

item

BO-08

BO-12

1

Size Wire

Φ0.15- Φ0.8mm

Φ0.2- Φ1.2mm

2

dipakani Length

±0.01~±9999.99

±0.01~±9999.99

3

Outside Diameter

MaxΦ20mm

MaxΦ25mm

4

kacepetan

560PCS / MIN

560PCS / MIN

5

Value Cam Setting

±0.10º~±359.90º

±0.10º~±359.90º

6

Cam rotasi Speed

1~ 100RPM

1~ 100RPM

7

Motor Wire Feed

1kw

1.5kw

8

Motor Cam

1kw

1kw

9

Power AC

220V±10%V50HZ

380V±10%V50HZ

10

Ukuran

660x800x1440mm

660x800x1440mm

11

bobot

350KG

450KG

kaluwihan

1. Gunakake kontrol sistem komputer Taiwan diimpor lan motor servo ngimpor;

2. antarmuka Inggris, prasaja operate, posisi akurat, komputer bisa ngontrol 3 kanggo 8 motor servo, kabeh motor bisa mbukak salaras utawa piyambak;

3. Setel karo sistem ranging testing tliti, bakal mungkasi kanthi otomatis yen ana apa produk unqualified;

4. Miturut apa kawontenan ing layar, bisa ngowahi produk’ diameteripun njaba utawa amba etc ing sembarang wektu;

5. desain Teknik saka sumber lenga lubricating otomatis, mesthekake peralatan mlaku kanggo dangu;

6. Nduweni desain karo otomatis mandeg nalika nirkabel, disconnection, garis tangled, uga nduweni fungsi baris percepatan otomatis, nggawe produksi luwih gampang lan efektif.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh