EN
EN

Otomatis coil baja aluminium Bundy tabung tembaga pipe straightener lan chip-kurang resik cutter ngirim kanggo Ecuador

wektu:2019-05-17 komentar:
Description Product

Aplikasi Product

Otomatis coil baja aluminium Bundy pipe tabung tembaga straightener lan chipless resik cutter wis dirancang khusus kanggo proses tembaga lan aluminium tabung, kang utamané dipigunakaké kanggo tabung blanking sadurunge proses tabung mlengkung utawa welding saka condenser lan evaporator. Mbandhingaké desain normal karo loro-setengah clamping die, kita desain clamping die ing telung bagean miturut struktur Chuck lathe, kang bisa nyilikake distorsi tabung sak nglereni, lan clamping mati ganti / imbuhan bakal luwih gampang.

Fitur utama

◆ Tiga-part clamping die kanggo nyilikake distorsi tube, njaluk Gamelan lumahing nglereni pungkasan.
◆ akurasi High concentricity njamin kanggo kualitas welding apik ing proses iki nduwé.
◆ Chipless nglereni karo 360° nglereni Rotary lan mulet karo loro nilai clamping.
◆ Straightening wheel Nylon lan "U” Wangun sabuk karet supaya ngeruk ing lumahing tube
 
paramèter
data
1
Material Tube
tembaga / aluminium / tabung Bundy
2
Tube Diameter
4-20mm
3
Cutting Length
>50mm
4
Speed ​​Work
0~ 60m / min, luwes dening Inverter
5
nglereni Toleransi
0.5mm / 1m
6
Sistem Control
kontrol PLC / HMI
7
Motor Power
1.12KW
8
Sistem Electric
380V, 50Hz, 3Phae (selaras)
9
ukuran
2300 x 650 x 1300 mm
10
bobot
460 KG
Images rinci