EN
EN

OTOMATIS ember tong minyak hoop ROLL FORMING MESIN ngutus TO USA

wektu:2019-08-30 komentar:

Aku Kaluwihan

1. specification ( diameteripun lan dawa) luwes;

2. Kanthi fungsi setelan produksi, wolung counter digital; bisa nyetel jumlahe produk kang, sawise kabeh rampung, mesin bakal mungkasi kanthi otomatis;

3. struktur kompakmateri akurat nggunakake;

4. Teknologi kanggo mesin lan panas iku cukup;

5. Kanthi dhuwur tliti lan bagean kakiyatan, urip dawa lan wearable;

6. desain atraktif, construction nyoto, kurang swara, gampang lan prasaja kanggo nangani;

7. fungsi lengkap, karo automation dhuwur.

data technical II Utama:

1. model: XL CB6

2. Material: Q195 / Q215 muter kadhemen Koil, sheet galvanized, stainless steel etc

3. Power:380V,3P, 4kw

4. sawetara kekandelan: 0.7mm-1.5mm

5. sawetara diameter: 100-1200mm

6. jembaré Material: 15-60mm

7. kapasitas: 15-20m / min

8. Jumlah rollers mbentuk utama: 6set 

9. materi Roller kang: Cr12Mov

10. ukuran(mm): 1800*1500*1200mm

11. bobot: 900kg