EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/automatic_angle_steel_flange_making_machine.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/22/20190122163204_512.jpg

Otomatis Angle Steel Flange Making Machine

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Mesin dibunderaké amba baja cagak mbentuk FL-50 yaiku mesin khusus sing dirancang kanggo sambungan saka flanges karo saluran ventilasi circular. Kanthi otomatis feed, Wangun, nggulung lan ngethok. Ana mesin punching hydraulic otomatis cocog kanggo pilihan.

data Technical

model

FL-50

kekandelan Pakaryan

3-5mm

Size Angle Steel

30*20 30*30 40*20 40*30 50*30

min Diameter

200mm

Speed ​​mbentuk

17m / Min

Motor

2×7.5KW

bobot

1750kg

ukuran

24500mm×2250 mm×1500mm

model

FL-50-1

bolongan Distance

根据 要求 设定

Lubuk Diameter

2-5mm

flange Diameter

200-1800mm ¢

Size Angel Steel

30*20,30*30,40*20,40*30

fitur

1.1 Jamur diameteripun bisa diatur.

1.2 Nggunakake macem-macem flanges amba baja equilateral utawa unequal.

1.3 setelan layar tutul TFT, fungsi memori panyimpenan.

1.4 Servo adopts misuwur merek internasional.

1.5 PLC adopts account delta.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh