EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / otomatis hydraulic-ngunci-ring-muter-mbentuk-machine.png
  • /upfile / 2019/01/22 / 20190122140006_120.jpg
  • /upfile / 2019/01/22 / 20190122140017_959.jpg

Auto Hydraulic Ngunci Ring Roll mbentuk Machine

 

basis price: FOB Guangzhou

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T ing advance, imbangan dening T / T sadurunge pangiriman.

Lead-wektu: 45 dina sawise nampa pembayaran mudhun

Wigati: Regane mung ngandhut siji pesawat saka jamur, aplikasi kanggo siji produk specifications.

 


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

mesin iki khusus peralatan saka prodhuksi macem-macem jinis hoops laras. Bisa otomatis mbentuk, Rolling lan nglereni dering ing wektu sing padha. Iku cocok kanggo hoops Manufaktur tong minyak saka drum logam, drum plastik, serat drum, tong minyak kimia, tong minyak resik etc.

Aku Kaluwihan

1. specification ( diameteripun lan dawa) luwes;

2. Kanthi fungsi setelan produksi, wolung counter digital; bisa nyetel jumlahe produk kang, sawise kabeh rampung, mesin bakal mungkasi kanthi otomatis;

3. struktur kompak,materi akurat nggunakake;

4. Teknologi kanggo mesin lan panas iku cukup;

5. Kanthi dhuwur tliti lan bagean kakiyatan, urip dawa lan wearable;

6. desain atraktif, construction nyoto, kurang swara, gampang lan prasaja kanggo nangani;

7. fungsi lengkap, karo automation dhuwur.

data technical II Utama:

1. model: XL CB6

2. Material: Q195 / Q215 muter kadhemen Koil, sheet galvanized, stainless steel etc

3. Power:380V,3P, 4kw

4. sawetara kekandelan: 0.7mm-1.5mm

5. sawetara diameter: 100-1200mm

6. jembaré Material: 15-60mm

7. kapasitas: 15-20m / min

8. Jumlah rollers mbentuk utama: 6set 

9. materi Roller kang: Cr12Mov

10. ukuran(mm): 1800*1500*1200mm

11. bobot: 900kg

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh