EN
EN

Aluminium lan tembaga TUBE Serpentine mlengkung MESIN dikirim kanggo RUSSIA

wektu:2019-09-12 komentar:

mesin iki adopts kontrol PLC majeng, bisa nyetel mlengkung radius, amba mlengkung, mlengkung kaping ing sawetara tartamtu. Kabeh tata cara mlengkung kanthi otomatis, lan dilengkapi fungsi operasi manual. Dipakani lan mlengkung kabeh nggunakake pneumatic.

 

Rotary Tabel diselarasake karo sirah bend, supaya kemampuan kanggo ngontrol gulungan kawat Serpentine luwih gedhe dadi luwih gampang.

开 料 弯管 机