EN
EN

Products

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • https://www.bobomachine.com/img/air_duct_flexible_connector_production_line.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117112031_593.jpg
  • https://www.bobomachine.com/upfile/2019/01/17/20190117112314_636.jpg

Air Duct Flexible Line Produksi Konektor

 

istilah delivery: EXW,FCA,FAS,FOB,CFR,CIF,cpt,CIP,DAT,DAP,DDP

Pembayaran: 30% mudhun pembayaran dening T / T,imbangan mudhun sadurunge pangiriman.

wektu Lead: witin 10-35 dina sawise nampa pembayaran mudhun.

njamin: ing setahun awit tanggal B / L.


NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

Pipa air line produksi konektor fleksibel kalebu loro garis single. Salah punching ing, liyane baris mbentuk muter. Kang digunakake kanggo sambungan fleksibel pipa air.

line punching 

punching dumadi saka decoiler elektrik, dipakani roller, otomatis doyo penet lan recoiler elektrik lan khusus sing dirancang punching die / cetakan.

konfigurasi

 

item

Quantity

1

Electric Decoiler

1

2

Electric Roll pakan

1

3

Punch Pencet Machine Kanthi Mold

1

4

Electric Recoiler

1


Paramèter saka Punching mesin 40T 

1

Bobot nominal

400KN

2

Ram Stroke

100mm

3

stroke Wektu

50 kaping / min

4

Max. Mold Dhuwur

300mm

5

Mold imbuhan Dhuwur

75mm

6

Distance From Stroke lumahing Kanggo Tabel

205mm

7

Pakaryan Tabel Ukuran

Ngarep gawe: 610mm  Ngiwa kanggo tengen: 410mm

8

Bore Size On Table The

diameter: 50mm  Deepness: 60mm

9

Kekandelan Of Pakaryan Table

85mm

10

Max Inclining Degree

20°

11

Distance Between Columns

290mm

12

Motor Power

3KW

13

ukuran

1250 x 1100 x 2250mm

14

Bobot resik

2500kg

Roll mbentuk Line 

Muter mbentuk mesin kalebu loro set decoilers, siji set recoiler lan muter mesin mbentuk, akeh kain dipakani device.It Yahoo kanggo njaluk lapisan ditutup kang peserta kain lan ngudani.

Paramèter saka Roll mbentuk Machine 

1

Speed ​​Pakaryan

6-8m / min

 

2

roller Station

12 stasiun / sisih x 2 sisih

3

roller Material

Cr12 baja, quench HRC58-62, piring Chrome

4

batang Material

diameteripun 40mm, 45# baja

5

Power

3kw

6

ukuran

3500 x 1200 x 1500mm

7

Size cocok

Steel sheet 0.3-1.0mm nglukis, 40-110mm sudhut (sisih siji)

kain akeh 80-300mm sudhut, luwes.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh