EN
EN

Babagan awake dhewe

CONTROL QUALITY


tim Bobo kita setya nyediakake sampeyan karo mesin sing paling dhuwur kualitas. Saben anggota tim iku akeh tugas lan tanggung jawab kanggo everyworks sing. We Sincerely pangarep-arep sing teknologi lan kita efforts bakal nggawa sampeyan karya luwih.

melu EXHIBITION

  • We gawe mesin pipa sikut kita, kethokan baler, mesin setir lan produk karo siji taun babar pisan, sajrone ngagem bagean kasedhiya ing ora daya 222.

  • We gawe mesin pipa sikut kita, kethokan baler, mesin setir lan produk karo siji taun babar pisan, sajrone ngagem bagean kasedhiya ing ora daya 2.

  • We gawe mesin pipa sikut kita, kethokan baler, mesin setir lan produk karo siji taun babar pisan, sajrone ngagem bagean kasedhiya ing ora daya 333.

  • We gawe mesin pipa sikut kita, kethokan baler, mesin setir lan produk karo siji taun babar pisan, sajrone ngagem bagean kasedhiya ing ora daya 444.

  • 2018.10.04

  • 2018.10.03

  • 2018.10.02

  • 2018.10.01

aplikasi kanggo
Multiple
aplikasi

15 YEARS OF
EXPERIENCE
  • mesin pipe Spiral angin
  • mesin pipe Spiral angin
  • mesin pipe Spiral angin
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas
  • pipe panas

CERTIFICATE


Bobo MESIN, Protestan, inovasi lan entuk macem-macem paten penemuan lan sertifikasi

Bobo Machine Company, mantep ing 2004, iku sawijining perusahaan logam peralatan Processing lan supplier sing spesialisasine ing nyediakake variétas mesin pipe pipa, balers kethokan, mesin wheel, mesin pribadi.

Supaya kanggo njamin kualitas produk kita, kita manfaataken account kesuwur unsur electrical, lan kita bisa karo supplier baja gumantung kayata Baosteel Group lan Angang Steel Company. Karo sawetara saka sudhut produksi lan Processing peralatan, kita saged ngrampungke planing kita dhewe, panggilingan, nglereni, welding, lan akeh tata cara liyane ing tanduran kita. Iki mbantu kita kanggo nemen ngurangi biaya Processing nalika luwih Ngontrol kualitas mesin pipa kita fleksibel, kethokan logam baler, mesin mobil wheel rim, PU Whitening Machine Injection, etc.

Saka lokasi kita ing Rugao City, Provinsi Jiangsu, kita wis kasedhiya mesin pipa kualitas spiral kita, mesin kethokan logam, mesin Filter nggawe, lan mesin dhateng lan pentil kanggo klien saka akeh wilayah, kaya Amérika Tengah, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Oceania, lan Eropah. dodolan taunan kita saiki ngluwihi 470 yuta USD.